Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
Veni re: Kjo webafqe nuk funksionon mirë me internet expolerin
FORUMI I WEBFAQES
Menu
Top MEDIAT më të reja në Forum- shikoj të gjitha duke ecur me maus posht nalt
Mediat-videot më të reja

  www.islamieshtedrit.webnode.com/

Sadullah Bajrami-Para se të dëshprohemi


Shiko në Forum

Film serik me titrat shqip-Jusufi  a.s


---------------SHIKO--------------------SHKAKRO------

Dhulkarnejn ef.Ramadani-Para se të udhëton turpi


----------------SHIKO------------------SHKAKRO-------

Film Serik me titrat shqip:Faikoi Kurejsh Pjesa e parë


------------SHIKO--   ----------SHKARKO-------------

Film Dokumentar-Një Hoxhë si ky--------------------SHKARKO-------------------------------

Dr.Zekerija Bajrami-Pendimi
---------------------SHKAKRO-------------------------------

Sabit Rahmani-O Allah më udhëzo (Ilahije)

-------------------------SHKARKO--------------

Dr.Zekerija Bajrami:Pejgamberi a.s dhe shokët e tij.

-----------------------SHKARKO-------------------------

Sadullah ef.Bajrami:Dukurit negative në shoqëri duhet larguar apo eliminuar.

-------------------------SHKARKO-------------------------


Xhevdet Ruhani-jetimi(komplet albumi)

----------------------------SHKARKO---------------------

Jakup Hasipi(Allahu e mëshiroft):Zhvlersimi i botës nga Allahu xh.sh

----------------------------SHKARKO------------


Dr.Zeekrija Bajrami-E drejta do të ngadhnjej mbi forcën

---------------------------SHKARKO-----------------


Album me ilahije nga Shefi Mamuti

-------------------------SHKARKO-------------------


Dr.Zekerija Bajrami-Vdekja

----------------------SHKAKRO----------------


Dhulkarnejn Ramadani-Nuk janë të njejtë mashkulli dhe femra

--------------------------SHKARKO---------------------


Film Dokumentar:Zbulimet shkencore që muslimanët i dhanë botës

---------------SHIKO-----------------SHKAKRO-------

Filmi Islam-Nusja nga Danimarka komplet

---------------------SHKARKO KËTU----------------

 

Filmi Islam-Shjeda me përkthim shqip

--------SHIKO KËTU--------SHKARKO KËTU---


Dhulkarnejn Ramadani-Rënja e Endelusit

---------------------SHIKO KËTU-----------------------------

Dhulkarnejn Ramadani-Vlera e ruajtjes së nderit

----------------------SHIKO KËTU---------------------------


SHKARKO 36 LIGJERATA NGA DR.ZEKERIJA BAJRAMI-MADHËSIA:460.98 MB

-----------------------------SHKAKRO KËTU-----------------------------------------------------------

Haxhxhi dhe rregullat e tij me dublim shqip.

Film dokumentar mbi rregullat si dhe gabimet që bëhen në

Haxh me dublim shqip.

--------------------------------SHIKO---------------------------

Vllezrit Xhaferi-Humbi besa humbi marja-2009

Albumi përmba 9 ilahije në format mp3 të cilat janë

me i dëgju dhe shakrku

------------------------DËGJO-----------SHKAKRO--------

Video Kur`an program me titrat shqip

Programi është me video,dhe me shkrim arab nalt d.m.th
-ajetet arabisht si dhe me titrat shqip posht

-------------------SHIKO---------------SHKARKO-----------


Mos bëj panik jam Islamik me dublim shqip


Filmi dokumentar është në Gjuhën Angleze
me dublim shqip është jashtzakonisht i mirë

------------------------SHIKO-----------------------------------

Filmi i ri - Ibrahimi a.s me përkthim shqip

Filmi është në Gjuhën Persiane me përkthim në
Gjuhën Shqipe Filmi është i bazuar në Kur`an dhe sunnet

-------------------SHIKO------------------SHKAKRO------

Hudbja Aktuale:08/01/2010-E Xhuma .Ligjerues:Mr.Uzeir Ibrahimi
Vizitorët në ballin

outils webmaster

“MUSLIMAN NË VEPRA E JO VETËM NË FJAL.”

Njeriu prej njeriut tjetër përvec që dallon për nga të folurit ai dallon edhe për nga besimin që ka,besimi nuk mbahet vetëm me fjalë por ai vërtetohet edhe në vepra, sic janë ibadeti, lutja dhe festat.Muslimani ka disa obligime që duhet ty kryej si dhe disa ndalesa që duhet njëherë e përgjithmon tu largohet atyre.Poashtu kemi edhe ne festat tona që duhet të gëzohemi kur janë ato, dhe të mundohena që të njëjtat festa tua mbjellim edhe ardhmërisë sonë e që janë fëmijët tanë, mirpo edhe pse duhet kështu ne po veprojmë në një drejtim të kundërt.
Vizitorët prej hapjes
Counter
Lexo
Temat dhe Tregimet më të reja në web.
Më të rejat në webfaqe-2010
1. Pendimi i vërtetë (Tregim)
2. Gënjeshtra është virus vdekjeprurës
3. Mos e shani kohën
4. Fjala Hyzmet ka kuptim të jetuarit të Islamit
5. Larg mendimeve që e shkatëron vllezërin
6. A ka bidat të mirë
7. Durimi (Tregim)
8. Qesja e lagur (Tregim)
Vizitorët në gjitha rubrikat
Takvimi Ditor


My new text...
E Mërkurë
Sabahu: 06:18
Lindja e diellit: 06:45
Dreka: 11:56
Ikindia 14:34
Akshami: 16:57
Jacia: 18 :28
Vendi i Votimeve
Filmat islam më të shikuar online-Shtyp mbi foto dhe shiko
Ajeti,Hadithi,Duaja
Ajet,Hadith,Lutje

Një Ajet:
Vërtet, ata që besuan e pastaj tradhëtuan, përsëri besuan e pastaj tradhtuan dhe e shtuan mosbesimin, All-llahu nuk u falë atyre as nuk i udhëzon në rrugë të drejtë.(Suretun-Nisa 137)

Një Hadith:
Nuk është besimtar i vërtet ai që bie të flej i ushqyer përderisa fqiu i tjë është i uritur.

Një Dua
O Allahu na mundëso tu përmbahena flalëve Tua, të punojmë sipas porosive të Kur`nit dhe të largohemi nga ndalesat e Tua. Dhe shembëlltirë në jetën tonë të kemi vet Muhammedin a.s. Si dhe të lusim Allahun xh.sh. t`na bëj prej atyre që nuk solidarizohen me Kafirat dhe festat e tyre pagane si dhe t`na i pranoj namazet,tona të na falë gjunah udhëzoj në rrugë të drejt të shpetimit, si dhe të na japë te mira si ne kete poshtu edhe ne botën tjetër

Voto webfaqen
E mir
Shum e mir
keq
shume keq
duhet edhe me mir
 
Shikuar:1937-Herë
Shikaur:1842-Herë
Shikuar:6250-Herë
Filmat për shkarkim në Forum
Ora në web
Nusja nga Danimarka
Film Islam-Ibrahimi
Film Islam-Shejda
Falja e Namazit
Më të rejat në Forum
Emri i Temës
Lexuar
Lexo
Komente të shpejta
Lexo
11-Herë
1.Shëroni të sëmuarët me lëmosh (Tregim)
2.Mos u pikëllo,por lexoj këto rregulla që përmbajnë lumturinë
Lexo
10-Herë
3.Lute Zotin tënd (Temë)
Lexo
18-Herë
4.FTOHJA DHE KOLLA(Mjeksi Pejgamberike)
23-Herë
Lexo
Shiqo Tv Islame
5.Vaji i fares se zeze-Habe Seude(Mjeksi)
11-Herë
Lexo
6.Lutje nga hadithet e vërteta (Hadith)
4-Herë
Lexo
7. E drejta e burrit ndaj gruas(Gruaja)
Lexo
15-herë
8.E drejta e gruas ndaj burrit (Gruaja dhe familja)
Lexo
16-Herë
9.Kur të përkujtuarit nuk përmirëson!   (Temë)
Lexo
56-herë
Voto webafqen
Kalendari Hixhri
SHKARKIME SHKARKIME SHKARKIME
Cila webfaqe islame ju duket me e pasur?
islami-eshte-drit
Radio Pendimi
Radio Islame
Mesazhi
studiozeriislam
forum-islamik
kurandhesunet
breziiri
ilahije.com
muslimanja.ch
faljaenamazit.com
audionur.com
albislam.com
bim.org.mk
mexhlisi-asr.com
ferki-mirena.tk
lexo-islamin.tk
hena-14.tk
  
Shkarko Tema islame
Emrat e bukur të Allahut xh.sh
Shiko Video Ligjeratat më të reja
Lajmërim----Risi
----SË SHPEJTI NË SHITJE----
Kur do të jet gati do të mund të klikoni mbi foto dhe të shikoni insertin nga filmi si dhe si mundeni ta bleni.
Opinioni   juaj në lidhje me rubrikat
Kuran
Hadith
Histori Islame
Tema Islame
Hudbe Islame
Ilahije
Ligjerata
  
Punoi:Ilaz dhe Merjem Salihi-Tetovë
63337 hits
My new text...